CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT הרמת סינוס

Considerations To Know About הרמת סינוס

Considerations To Know About הרמת סינוס

Blog Article

כישלון של הטיפול עשוי להיגרם כבר במהלך ביצוע הטיפול עצמו במקרה שרירית הסינוס נקרעת;

לעיתים ניתן לנצל את ההזדמנות ולמקם כבר במקומם את השתלים הדנטליים כך שהיבנות העצם תתרחש סביבם. אם אין די מסת עצם לא ימוקמו שתלים, החניכיים יתפרו והאזור ייעזב לנפשו למשך כמה חודשים עד שמסת העצם תשתקם (ורק אז יוחדרו השתלים הדנטליים בהליך נפרד). 

למשל, כאשר נדרש טיפול אסתטי ותפקודי, הן להשלמת שן שבורה והן לטיפול שורש בשן עם מבנה פגוע – כתר חרסינה או כתר זירקוניה הם הפתרון שיכסה את מבנה השן ויציג שן בריאה ויפה.

כל מטופל ללא התוויות נגד מקומיות או סיסטמיות בכל גיל יכול לעבור את התהליך.

הסינוסים המקסילאריים, שממוקמים מאחורי עצמות הלחיים, משני צידי האף – הם הסינוסים שמעורבים בתהליך הרמת הסינוס – בהם מתבצע תהליך המילוי של תחליף העצם.

יתרונות – גודל הבלוק הוא בכך שיש לו חוזק ויציבות ראשוניים מאחר ומדובר בגוש של עצםץ את הבלוק עצם מקבעים עם ברגים לעצם הלסת ובדרך כלל מכסים בממברנה להגנה.

כאשר עולה הנושא הזה של השתלת שיניים אנחנו מתוודעים לא פעם למושג – הרמת סינוס. זה נשמע אולי קצת מפחיד ואפילו לא ממש קשור לשיניים.

הטיפול מתאים למטופלים אשר העצם העליונה בלסת שלהם קטנה יחסית, ולא מאפשרת לבצע את השתלת השיניים באופן תקין ללא התערבות כירורגית.

אצל מי שיש להם מחסור גדול ברקמת עצם בלסת העליונה הרמת הסינוס תבוצע בשיטת "הרמת סינוס פתוחה". במקרים כאלה ייצור הרופא המנתח פתח ??? ??? ????? ???? דמוי חלון בצד עצם הלסת העליונה ודרכו יחדיר גרגרי חומר המכונה "תחליף עצם" אל חלל הסינוס המקסילארי.

אין איזשהו כלל מתמטי, אבל יש כמה עקרונות רפואיים בגלובלי:

טכניה זו היא אחת מהמתקדמויות המרחיקות הלכת והמשפעיות ביותר ברפואת שיניים המודרנית.

חלל הסינוס משתתף בפונטיקה ומאזן את טמפרטורה של האוויר הננשף. הממברנה הפנימית של הסינוס מייצרת נוזל הנקרא "המוקוס" , אשר מסנן את האוויר במהלך הנשימה.

הימנעות מקינוח אף- חודש ימים לאחר הניתוח חשוב להימנע מקינוח אף, וזאת על מנת לא לפגוע בהליך ההחלמה של הרקמה העדינה.

רופא השיניים שלכם עשוי להמליץ על הליך הרמת סינוס במקרים כגון:

Report this page